Na twee jaar: Zonder versnelling online!

Vanavond is in de mooie Sphinx cinema in Gent de premiere van de KASK masterfilms van dit jaar! De hele week zijn deze films ook nog daar en in de KASK cinema te zien. Echt de moeite waard en voor mij al een aantal jaren een hoogtepunt. Het betekent ook dat ik op dit moment twee jaar geleden ben afgestudeerd met mijn portret over opa’s fietstocht en dat ik het wel tijd vind om de film online beschikbaar te maken voor iedereen. Dus, heb je hem nog niet gezien? Kijk dan hier:

English? Watch with subtitels: Changing Speeds 

2 Comments

  1. Louis Verbeek schreef:

    Erg leuke film. Knap gemaakt.
    Complimenten!

  2. Nelly en Jan Coenen schreef:

    Janneke, we hoorden van je ouders dat je deze film had gemaakt. Dat was op de dag dat je oom Broer is begraven. Jan en ik hebben genoten van deze film en weten hoeveel werk het voor jou is geweest met al die animatie en het graven in het verleden. Ook heel mooi camerawerk. Top!!. Behalve het mooie en interessante verhaal hebben we genoten van het weerzien van deze unieke dorpsmensen. We zijn fan van je geworden. Ga zo door!!

Geef een reactie