Filmangel

Jaja, het is zover. Mijn project staat op de crowdfunding website Filmangel! Iedereen kan mijn film nu dus met een klein of een groter bedrag sponsoren! Dit zodat ik na het filmen en het tekenen en animeren en monteren straks wat geld heb om mijn film helemaal mooi te kunnen afwerken: muziek te laten maken, het geluid goed te laten afmixen, kleurcorrecties te laten uitvoeren en mijn film te laten ondertitelen, want mijn opa praat nu eenmaal een voor velen onverstaanbaar Limburgs dialect ;)

Als je mij besluit te steunen, krijg je daar natuurlijk iets voor terug. Er zijn presentjes helemaal in de lijn van het thema van mijn film en bovendien zelf gemaakt. Denk hierbij aan ansichtkaarten met Rome-foto’s van opa en illustraties van mij, een handgebonden notitieboekje dat enkele bladzijdes bevat uit opa’s dagboek en illustraties uit de film, of een heel pakketje zodat je zelf zo op weg zou kunnen naar Rome, met onder anderen een dagboek dat je dan zelf kunt bijhouden en geïllustreerd briefpapier! Als je echt wat meer geld over hebt, kom ik een dag bij jóuw grootvader (of grootmoeder, ouders, bijzondere broer of zus, kleinkind?) langs om van hem of haar een persoonlijk portret vast te leggen op film.

Hier lees je meer over mijn project, de rewards en het crowdfunden : Portret van mijn opa

Hopelijk willen jullie mij een beetje helpen om de film over mijn grootvader net zo bijzonder te maken als hemzelf :-)

 

 

Tagged with:

Geef een reactie