Dymo

Ik denk dat dit zo ongeveer mijn meest geniale vondst tot nu toe is in de kringloopwinkel! Toevallig bedacht ik me laatst dat ik graag van die plastic labeltjes zou willen kunnen maken. Van die plastic labeltjes met letters erin gedrukt. Ik wist nog niet dat dit met een Dymo kon, dus ik ben er verder niet naar op zoek gegaan… En toen vond ik er een in de kringloop in Maastricht: Een heel vreemd apparaat met en draaischijf… en lettertjes… zou ik daarmee…? JA!!

Ik label nu dus alles wat los en vast zit (en heb er ook alweer een aantal moeten verwijderen —> Tim: ‘Is het niet een beetje zonde om dat op de lamp te plakken..?’ ‘euh.. ja misschien wel..?’)

Want het kenmerk van deze labels is dat ze ERG goed plakken en dus ook bijna niet meer van de lamp af gingen. (oeps)

Geef een reactie