Discipline

Eigenlijk heb ik best veel te doen voor een starter: Ik film en monteer regelmatig en het wordt ook nog uitgezonden, ik ben bezig met twee opdrachten voor Adams Muziekcentrale in Ittervoort en vorige week maandag en dinsdag heb ik de making of gefilmd voor de nieuwe videoclip van Dio en Jayh (door Opslaan als!) Helemaal niet slecht.

En toch, als ik bezig ben met montages wordt ik telkens afgeleid: toch nog even kijken of ik e-mail heb, of men nog wat heeft meegemaakt op Facebook. Even die volgende aflevering (eentje maar!) kijken van Six Feet Under. Of Dexter. Of Carnivale. (meestal toch twee..) ik dwaal wat rond op internet (het is geen voordeel, het is een vloek dat internet!) ik bedenk een smoes (is het niet weer onderhand etenstijd?) of krabbel in een boekje (en dan teken ik bijvoorbeeld dit:)

monsterlijke krabbel

(niet echt een meesterwerk)

Is dit herkenbaar?

Woensdag heb ik een deadline..

Tagged with:

2 Comments

  1. Els schreef:

    Heej Meis, zodra ik terug ben in Maastricht zal ik je een schop onder je kont geven. En zo af en toe mag jij mij een shop onder de kont geven zodat ik een spetterend eindexamen ga maken! kusknuf

Geef een reactie