Ik ben een stempel!

Luus is iemand die áltijd bezig is met dingetjes maken. Ze heeft een mooi blog, ze maakt iedere dag een foto, ze schrijft en knutselt de allermooiste post en heeft zo nu en dan een creatief projectje. Nu maakt ze bijvoorbeeld elke dag een stempel! En ze zijn nog erg mooi ook nog. Momenteel is ze bezig aan heel toffe stempelportretjes. Ze heeft zo’n leuke stijl! De eer viel ook mij ten deel, dus ik ben nu ook een stempeltje ^^

Ik kreeg er gewoon zin van om ook weer eens mijn guts te voorschijn te halen! Om Luus te bedanken, maakte ik een stempel voor haar. Die zie je helemaal onderaan… oeps.

IMG_3173 copy IMG_3174 copy

IMG_3150 copy

Tagged with:

2 Comments

  1. luus schreef:

    Ahhh zo leuk! <3

  2. moow schreef:

    Ach gos, je zelf gemaakte stempel! Super schattig :’D

Geef een reactie