De A2 tunnel vanuit de lucht

Voor A2 Maastricht en L1 mag ik sinds januari de regie doen van het programma A2 Actueel. Het is een soort wekelijks journaal dat informatie geeft over de bouw van de A2 tunnel en alles wat daarbij komt kijken. Iedere week maken we reportages over verschillende aspecten van de bouw van de tunnel. Het is super tof dat we als team op plekken mogen komen waar je normaal gesproken echt niet naartoe kan. Zo staan we vaak in de nog onaffe tunnel op 16 meter diepte, heb ik alle verschillende grondlagen van dichtbij gezien en in de mergelblubber gestaan waarin grote vuurstenen te zien waren. Daarnaast praten we dan ook nog met deskundigen die al onze vragen kunnen beantwoorden. Het tofste tot nu toe was denk ik wel dat we met een helikopter over het gehele tracé hebben gevlogen. Ik heb daar mooie foto’s van gemaakt en met de piloot besproken waar we moesten vliegen, maar het echte werk deed cameraman Bart. Hij heeft hele mooie beelden gemaakt die in deze uitzending van A2 Actueel worden toegelicht door nog een andere Bart, omgevingsmanager van Avenue2 :

web IMG_0635 web IMG_0617 web IMG_0628 web IMG_0654

Tagged with:

Geef een reactie