Update!

Excuses voor de stilte hier! Ik ben een beetje druk geweest met allemaal ontzettend leuke dingen.

Ik heb een registratie gemaakt voor het Adams Flutefestival begin april, de premiere van  de documentaire ‘Kinderen van Toen’ is geweest met Pasen, ‘Zonder versnelling’ draaide zowel op Docville als op Made in Europe filmfestival, ik werkte vier dagen aan de script continuïteit van een mooie kortfilm in het kader van Filmtalentplan Limburg, ik vloog in een helikopter voor A2 Actueel en ik was zo druk met het maken van een boektrailer, dat ik geen tijd had om over dit alles te posten! Dus ja. Sorry, jullie lopen een beetje achter.

Goed nieuw is, dat de boektrailer die Tim en ik samen maakten af en super mooi geworden is! Hopelijk kan ik hem een dezer dagen aan jullie laten zien. Dat betekent ook dat ik nu tijd heb voor het updaten van de website en dus de komende dagen foto’s en filmpjes van voorgenoemde activiteiten op het blog zal gaan plaatsen. :-)

Voor nu, alvast een klein voorproefje van de boektrailer voor het project ‘Smokkel/Schmuggel’, smokkelverhalen over de Duits/Nederlandse grens. Een project van Huis voor de Kunsten Limburg en Literaturbüro NRW. Er zit ook super tof geluid bij, gemaakt door Tim Coenen, maar dat kunnen jullie nu natuurlijk nog niet horen.

boektrailer 1 boektrailer 3 boektrailer 4 boektrailer 6

Geef een reactie