De grote binnenskamersverhuizing

Omdat Tim en ik beiden vaak thuis werken, werd het kleine werkkamertje een beetje té klein voor ons beiden. Eigenlijk werkte ik daar veel in mijn eentje en Tim dan in de woonkamer, helemaal niet gezellig. Daarbij had ik een kamer uitgezocht met enkel glas, waar het momenteel eigenlijk niet warm te krijgen is. Onze slaapkamer had wel dubbel glas. En een balkon.. Eigenlijk helemaal niet zo’n slecht idee om hier de werkkamer van te gaan maken! We zouden hier dan beiden kunnen werken en van de zomer kijk ik al uit naar de openstaande balkondeuren… en de zon… met mijn laptop aan het kleine tafeltje met muntlimonade… Maar oké, ik dwaal af ;)

Logistiek was dit wel even een organisatie. Het best-wel-grote-bed moest in een best-wel-klein-kamertje komen te staan, de kleren uit de slaapkamermuurkast moesten ergens blijven, het dressoir uit de slaapkamer pastte niet in het kleine kamertje enenen/maarmaarmaar.. (Volgen jullie het nog?) Vorige week hebben we dan toch de stap gewaagd en het resultaat mag er zijn! We hebben nu een heel fijne gezellige werkkamer, waar we allebei in passen (met een tapijt waar een beest op staat. Wat het voor beest is, daar zijn de meningen over verdeeld. Wat vinden jullie?) Én een knusse kleine slaapkamer waar het bed en wij dus ook, gelukkig ook helemaal inpassen. Pfoe.

IMG_3463 tim werkt IMG_3463 kastje IMG_3461 IMG_3435

4 Comments

 1. Luus schreef:

  Ik denk: een lama-paarden-tapir! ;)

 2. Janneke schreef:

  Sommigen vinden het een schaap, geit, lama, maar ik heb ook al gehoord over een eland. ‘Maar die heeft een gewei!’ – ‘Neenee, het is een vrouwtje’. Jaja.

 3. Bianca schreef:

  Alpaca…… maar, ben blij dat de verhuizing voor jullie achter de rug is! En elkaar goed warm houden ’s nachts dan met dat enkel glas hè! !!!

 4. Marleen schreef:

  Leuke kamer geworden. Volgens mij is het een schaap verkleed als zebra??? Is bijna carnaval

Geef een reactie