In de bouwkuip

Projecten lopen bij mij altijd bijna natuurlijk in elkaar over. Hier mag ik natuurlijk ontzettend blij mee zijn, want echt zonder opdrachten heb ik de afgelopen vijf jaar (ja, Janneke filmt bestaat al bijna vijf jaar!) nog niet gezeten.. Toen mijn masterfilm net af was, kwam Kinderen van toen, en toen hiervan een einde in zicht kwam, belde L1 mij op. Of ik interesse had in het regisseren van het programma A2 Actueel. Ik had voor TV Maastricht al vaker gefilmd bij de A2. Er wordt hier onder Maastricht namelijk een dubbellaagse tunnel gebouwd. Een enorm project, waar naast die tunnel ontzettend veel bij komt kijken; het hele gebied wordt heringericht. Zo kwam het dus dat ik nu alweer een maand elke woensdag een ochtend in de bouwkuip en een middag in de montageruimte te vinden ben om items te maken over dit grote project. We gaan zo beginnen! Ik leer elke week ontzettend veel bij (en word nog een echte bouwvakker, zie outfits) De uitzendingen komen elke zondagavond op L1, maar ze zijn ook terug te kijken op de website van L1 en A2.

IMG_3347A2 tunnel
IMG_3203
IMG_3347 A2jas

Geef een reactie