Fijne feestdagen!

Haha oeps, een beetje laat!

Bij deze dan maar een overzichtspost van december met Sinterklaas en fijne kerstversieringen. En dus mijn last minute kerstwens, waar ik geen tijd voor had gehad dit jaar. Ineens had ik toch een leuk idee en vlak voordat wij in de auto stapten om kerstavond te gaan vieren met familie, voltooide ik het meisje met de kerstslinger. Op Facebook was hij te zien, maar op de website is het net wat lastiger updaten, en nu dus te laat. Maar niet minder gemeend én nog niet te laat om iedereen een hele fijn jaarwisseling (of de Limburgers: ‘Einde gooje roetsj!”) te wensen. Ik ben heel erg blij met alle leuke reacties en steun die ik dit jaar heb ontvangen! Ik ben dankzij mijn eindexamenproject nu aan een volgende heel mooie documentaire bezig, hierover schreef ik al eerder (hij is bijna-bijna af! Dan volgt er meer!) en vanaf januari staan er alweer toffe nieuwe projecten in de planning. Ik dank iedereen voor het vertrouwen in mij en mijn werk en ik hoop dat dat komend jaar alleen nog maar beter wordt. Jullie wens ik allemaal een succesvol 2014 in goede gezondheid! Dat jullie maar allemaal ook mogen doen wat jullie het leukste vinden :) Liefs

 

kerstwens 2013

IMG_2815

IMG_2877

IMG_2881

IMG_2876

Geef een reactie