Rust

Wat fijn om weer tijd te hebben voor andere dingen dan enkel de film..! Het huis is eens helemaal gesopt en opgeruimd, we barbecuen, maken uitjes, ik zie mijn vrienden weer, er zijn leuke festivalletjes en gelukkig is het eindelijk ook mooi weer! Ook is er weer tijd voor onze grote hobby; rommelmarkten en kringloopwinkels afstruinen.. Komend weekend gaan we naar de zee! :-) Ondertussen ben ik druk met het insturen van mijn film naar festivals.. Spannend! Hopelijk gaat hij veel vertoond worden en kunnen jullie hem allemaal snel ergens zien op een mooie plek, op een groot scherm en tussen goed gezelschap. Het rustige is nu heel erg fijn. Het betekent overigens wel dat ik nu dus weer tijd heb voor nieuwe uitdagingen en opdrachten! Neem gerust contact met me op als samenwerking je wel wat lijkt. Er komt al een heel tof project aan, maar daarover in september meer..

IMG_1606

IMG_1609

IMG_1610

IMG_1628

IMG_1622

IMG_1676

IMG_1683

Geef een reactie