Presentatie Podium 24

Afgelopen week had ik een zeer uitdagende opdracht; in een week een presentatie animeren van rond de negen minuten. Dit was voor het nieuwe werkgeverspunt Podium 24, dat vandaag gepresenteerd werd en dat vanaf 1 mei actief zal worden ingezet.

Een heel flinke kluif.. Dat waren dagen binnenzitten (ook die paar dagen dat de zon scheen!) en lange avonden doorwerken de afgelopen week. MAAR de presentatie was, zoals ik hoorde zeer geslaagd geweest en de opdrachtgever blij en tevreden! Kan ik weer rustig slapen vannacht :-) De presentatie is wat lang, maar hier zijn wel wat stills om een indruk te krijgen:

wethouders

100 bedrijven

dreamteam


mikemethulp

 

Podium social media

Tagged with:

2 Comments

  1. Hannelore schreef:

    Hele mooie beelden!

  2. Janneke schreef:

    Ah bedankt! :)
    Wat een mooie blog heb je!

Geef een reactie